Black Rooster Brewery, The Hoptimizer – not that hoptimized Oct19

Läs mer om...

Liknande inlägg

Tipsa dina polare

Black Rooster Brewery, The Hoptimizer – not that hoptimized

Låt oss städa bort själva “skon klämmer”-frågan först. När en IPA kommer dragandes och kallar sig själv The Hoptimizer, då börjar det ju dra i humletarmen. Så långt spelar vi i samma lag. Men när du tror att du har värvat en tungviktare på 110 pannor som går in och levererar direkt och så är det Lill-Erik som smyger upp på mattan, ja, då ställer du dig inte upp och glädjehoppar… The Hoptimizer, hon är ingen humlebomb (Ölhunden är ute och sneseglar här..). Hon är en duglig sommar-IPA som du suger i dig ihop med ett bättre grillspett.

Doftmässigt är det världsklass. Det är en sån där IPA som du kan sitta och sniffa på en hel kväll utan att känna dig pervers. Beskan är duglig, utan att det bränner till på tungan. För en flaska får du pynta upp 50 kronor på bolaget och har du en bra väderrapport till hands så är det ett tips så gott som något att köpa loss ett par och plocka med dem ut i solen. Jag kommer inte att längta efter en Hoptimizer, men jag kommer att dricka den igen. Kvantitativa betyg jobbar vi ju inte med här*. Men det här är en öl som sätter sprätt på merparten av dina smaklökar. Så kan vi säga.

India pale ales slutbetyg:

(5/10)

*Vi gjorde inte det då. Nu gör vi det.

Daniel

Om Daniel

Dricker en Hell till grillat, en Punk IPA efter jobbet och en Indianviken till maten. Bangar aldrig på en humlebomb! Väntar fortfarande på att dricka den perfekta ölen. Men Mohawk Extra IPA kom ganska nära.

Läs fler inlägg jag har skrivit!