Äntligen fredag!

Alright, arbetsveckan är avklarad och här är innehållet i dagens påse från Systembolaget. Jag kommer ge mig på att skriva en sån här sammanfattning en gång i veckan och förhoppningsvis hittar jag något som är lite mer udda nästa gång. Denna gång var det många säkra kort.

Hop Yard

Danne har redan skrivit en kärleksförklaring till denna fantastiska IPA från Nils Oscar i ett tidigare inlägg. Jag har inte mycket att tillägga förutom att den är given i denna påse.

Punk IPA

Det här är en jäkligt bra IPA från skotska Brewdog. Den är förstås väldigt god (annars hade den inte platsat på den här bloggen) men jag rekommenderar er även att läsa texten på baksidan av flaskan.

Liberty Ale

Det här är en öl jag vill slå ett slag för. Den kommer från kaliforniska Anchor Brewing i San Francisco och är en skön amerikansk IPA. Det kanske inte är den mest spännande ölen du någonsin druckit men den är god och den är alltid god. Oavsett om du kommer hem en dag mitt i veckan och bara vill ta en öl och slappna av eller om du tar en öl innan det är dags att ge sig ut på stan för en kväll ute. Detta är en av mina favoritöl just på grund av detta. Den är alltid god.

Brooklyn Lager

Jag vet att det inte är en India Pale Ale och jag vet att bloggen ska vara om IPA men den är med i påsen så vad ska jag göra? Den här lagern görs av Brooklyn Brewery vilket är något så sexigt som ett microbryggeri i New York City. Det är en bra lager, mycket smak och ett givet val på de krogar som inte har ett så bra utbud. Man kan ofta få sig en Brooklyn Lager och det är inte dåligt det.

Micke

Om Micke

Tycker att Nøgnes IPA är den bästa öl som någonsin gjorts tillsammans med Mohawks Extra IPA. Humlebomb? Ja tack!

Läs fler inlägg jag har skrivit!