Beer here, Høst Citra – choklad, karamell, citrus = gott Nov10

Läs mer om...

Liknande inlägg

Tipsa dina polare

Beer here, Høst Citra – choklad, karamell, citrus = gott

Nu inför träningsmatchen i fotboll mellan Sverige och Danmark imorgon kanske ni känner att danskjävlarna inte ska hyllas allt för mycket. Men… som ni antagligen redan har fattat utifrån kategorierna ovan producerar ju våra gröthalsade grannar en hel del bra öl. Daniel skrev tidigare en recension på Hoptimized från Black Rooster Brewery och här har vi en till habil öl, denna gång från Beer here.

Jag drack Hopfix från Beer here på Öl- och Whiskymässan och den var helt och hållet i min smak. Bra beska, men ändå inte överdådigt och obalanserat.  Jag känner igen känslan i denna höstale. Precis som Hopfix känns den här citrusigt fräsch med en ordentlig beska. Smaken har till en början sköna toner av chokladkaramell och kaffe vilket sedan balanseras upp med citrussmaken.

Ett bra köp för dig som gillar en Brown Ale med bra beska.

India pale ales slutbetyg:

(7/10)

Micke

Om Micke

Tycker att Nøgnes IPA är den bästa öl som någonsin gjorts tillsammans med Mohawks Extra IPA. Humlebomb? Ja tack!

Läs fler inlägg jag har skrivit!