Hops kill – Brewdog Brewery

Nya experiment från briljanta Brewdog trillar in på bolaget titt som tätt. Hops kill, eller Hops kill nazis som den också heter, är ett av dessa; en kopparfärgad imperial red ale. Ölet ihop med flaskdesignen lever med råge upp till den trashiga fana som Brewdog håller högst av alla bryggerier. Om du inte sitter och sippar Hops kill samtidigt som du läser detta föreslår jag att du tar bussen/bilen/fötterna och ger dig iväg till monopolet pronto. Detta får du inte missa!

7,6 % balanseras snyggt i smakerna som drar fram som ett skotskt korståg i munnen – precis som vi är vana vid. En lätt sötma spelar ihop med beska humlearomer som bär namnen Chinnok och Centennial och ölet lämnar efter sig en lång eftersmak. 80 IBU senare sitter du och grimaserar med mörtmun™ och njuter av att kinderna dockar tungan.

33 spänn för bryggerikonst av det här slaget är mycket välinvesterade pengar. Jag håller tummarna för att detta blir ett stående inslag i Brewdogs repertoar och ser med tillförsikt fram emot flera skotska ölupplevelser framöver.

India pale ales slutbetyg:

(7/10)

Daniel

Om Daniel

Dricker en Hell till grillat, en Punk IPA efter jobbet och en Indianviken till maten. Bangar aldrig på en humlebomb! Väntar fortfarande på att dricka den perfekta ölen. Men Mohawk Extra IPA kom ganska nära.

Läs fler inlägg jag har skrivit!