Nanobryggning på trendsidorna i DN Apr04

Läs mer om...

Liknande inlägg

Tipsa dina polare

Nanobryggning på trendsidorna i DN

Det har väl knappast undgått någon av er att Pang Pang Brewery gjorde finfin marknadsföring för sig själv på trendsidorna i Dagens Nyheter i söndags? Om det mot förmodan har undgått någon av er tycker jag att ni ska ta er några minuter och titta igenom artikeln. Man måste beundra Fredrik Tunedal. Han förstår varför flaskdesign är så oändligt viktigt och han har verkligen tagit för sig PR-mässigt i förhållande till hur små batcher han brygger. Hatten av, som vi brukar säga.

Men alltså, detta med trendspaningar i finpressen och bryggarkonst på nanonivå, ja det fick oss i det här lilla hörnet av internet att sträcka lite extra på våra ryggar. För vet ni vad? Vi har också en bryggning i pipen. Tillsammans med Cronebäck & Koff Brewery planerar vi att göra en helt egen IPA.

Ni kommer att kunna följa hela processen exklusivt i sedvanliga blogginlägg här på sajten. Vi startar någon gång i slutet på april. Två bra sätt att hänga med i svängarna är att följa oss på Facebook eller prenumerera på alla inlägg vi skriver via formuläret högst upp i högerspalten.

Redaktionen

Om Redaktionen

Redaktionen består av Daniel, Micke och Johannes. Det här inlägget har vi förmodligen knåpat ihop tillsammans.

Läs fler inlägg jag har skrivit!