Full fart efter avslöjande om Brewdog bar Stockholm

I morse kunde vi berätta om platsen för kommande Brewdog bar Stockholm, som hittills hållits hemlig. Det satte full fart på Brewdog och bloggarna Manker/M2 som är en del av den efterlängtade uppstarten.

Ett par timmar efter avslöjandet bekräftades nyheten på Mankerbeer blog, under rubriken “M2 avslöjar adressen till BrewDog Bar!”.

I en kommentar på BeerSwedens forum skriver Manker: “Som påpekat så är bygglovet inte klart – thus är inget hugget i sten. Men M2 ville ändå kommentera på det efter det detektivarbete som har gjorts” och syftar på vår artikel.

På Facebook skrev såväl Brewdog Bar Stockholm som globala Brewdog om nyheten, med hänvisning till inlägget på Mankerbeer blog. Brewdog bar Stockholm skriver: “Ville ni veta var vi ska öppna, sa ni? Ok då, bara för att vi gillar er så mycket”.

Reaktionerna på nyheten har generellt sett varit mycket positiva.

 

Så här såg det ut på Facebook ett par timmar efter vår nyhet.

Så här såg det ut på Facebook ett par timmar efter vår nyhet.

 

Redaktionen

Om Redaktionen

Redaktionen består av Daniel, Micke och Johannes. Det här inlägget har vi förmodligen knåpat ihop tillsammans.

Läs fler inlägg jag har skrivit!